Om mig

Jeg specialiserer mig i at hjælpe kvinder midt i livet

– der er eller har været i et parforhold med psykisk belastning. Det kan også være kvinder, der er vokset op i hjem med misbrug eller psykiske udfordringer.

Oplever du

-at din krise er svær at komme ud af? Så er du ikke alene! Der er mange kvinder, der har det som dig.

I mange år har jeg hjulpet kvinder med at opnå indre styrke, når de har været udsat for psykisk pres gennem længere tid – selv når de har mistet tiltroen til sig selv og deres egen dømmekraft. 

Psykoterapi er en effektiv måde at kunne hjælpe kvinder med at få selvindsigt og redskaber til at håndtere den krise, de står midt i.  

Med NLP-psykoterapi, som bl.a. består af hypnoterapi og forandringsværktøjer, kan jeg også hjælpe dig, så du en gang for alle opnår en indre ro. Herefter kan du genfinde din styrke og turde være tro mod dig selv.

Læs også: Hvorfor er mit parforhold i krise?

Kvide midt i livet

Interesseret?

Så skriv til mig på psykoterapeut@mail.dk 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Annette Waltersdorff

Uddannet psykoterapeut
Et godt liv
Terapi i Charlottenlund
Annette Waltersdorff

Min historie

Her får du historien om min rejse, som har ført til, at Charlottenlund Psykoterapi findes i dag – og om min livslange mission: At hjælpe kvinder midt i livet med at opnå psykisk balance, glæde og frihed. 

For år tilbage var jeg i et ægteskab med psykisk belastning. Det kickstartede min rejse til, hvor jeg er i dag.

Der var dage, hvor jeg var i tvivl om, hvem jeg selv var, og i lange perioder sov jeg ikke om natten. Jeg var usikker på mine egne grænser, og hvad der var rigtig og forkert. Jeg var konstant utryg og på vagt i mit parforhold. 

Efter lang tids søgen efter mening og forståelse for, hvad der foregik, gik det op mig, at det eneste jeg kunne regne med var, at jeg ikke kunne regne med noget. Det lykkedes mig endelig at finde en vej til, hvordan jeg kunne redde mig selv og få et liv med glæde tilbage.

Jeg er vokset op i en familie med misbrug. De strategier, jeg tillærte mig som barn, fx at tænke på andres behov på bekostning af mine egne eller konstant være i alarmberedskab over for dårlig stemning, har jeg taget med ind i voksenlivet. Jeg har været påvirket af barndommens skygger som voksen, og først med psykoterapien har jeg lært at navigere i den medfølgende skyld og skam.

Jeg vidste, at jeg kunne hjælpe kvinder med lignende udfordringer. Det var mit ønske – og det er det stadigvæk – at mine klienter kan lære af min erfaringer og bruge min ekspertise, og at de søger hjælp tidligere, end jeg selv gjorde. 

Skal jeg også hjælpe dig i mål med at genfinde balancen i dit liv?

Fakta om mig

Samarbejdspartner

Allan Scherfig

Allan er uddannet psykoterapeut med speciale i håndtering og bearbejdning af brud i parforholdet. I mange år har Allan lavet terapi og vejledning i forbindelse med håndtering af de følelser, der følger med et brud. Allan har hjulpet med redskaber og strategier til at få samarbejdet med expartner til at fungere og værktøjer til konfliktnedtrapning. Er der børn involveret, tilbyder han også hjælp og vejledning til procedurer i familieretshuset, aftaler omkring samvær, børnebidrag osv. Det er en stor drivkraft for Allan at hjælpe familier igennem en svær og smertefuld periode.

Derudover har Allan stor erfaring i at arbejde med klienter, der har personer med borderline tæt inde på livet. Det kan være forvirrende, frustrerende og udmattende, hvis din partner eller en nær familierelation har borderline.

Igennem terapien arbejdes der med at genkende, hvilke psykologiske mekanismer der er i spil hos partneren, og hvordan disse bedst håndteres. I psykoterapien arbejdes der med at få forståelse for de ofte forvirrende følelser, og hvordan de kan håndteres og reguleres. I fællesskab findes der frem til de mest hensigtsmæssige strategier og de bedste handlemuligheder i de stress-situationer, der viser sig i hverdagen.

Fakta om Allan

Allan Scherfig

Samarbejdspartner

Cecilia Holsbo

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan mennesker trives og vokser i de relationer, de indgår i. Både i deres professionelle liv, hvor jeg tidligere fokuserede på det gode teamsamarbejde og dygtig ledelse, men undervejs blev jeg mere og mere optaget af hvor vigtigt trivslen i de private relationer er for at kunne få et tilfredsstillende liv med god work/life-balance og minimering af stress.

Sexologi er ikke en videnskab, der udelukkende beskæftiger sig med hvordan, hvorfor og hvor meget sex mennesker har. Det er et bredt felt, som anerkender intimitetens betydning for vores følelse af nærhed, omsorg og bekræftelse. Der er et kæmpe potentiale (for alle) i at udforske sin egen eller parforholdets intimitet. Et godt sexualliv har stor betydning for individets modstandskraft ift. stress, sygdomme, at overkomme kriser og oplevelse af balance og velvære i det hele taget.

Der er utroligt mange normer for, hvad der er det rigtige parforhold og sexliv, men sagen er den, at der slet ikke findes en rigtig eller forkert måde at definere intimitet og sexliv. Der findes lige så mange måder at opfatte sex og intimitet på, som der findes mennesker i verden. Jeg kan hjælpe dig eller jer til at genfinde, opdage eller udvikle din/jeres lyst, velvære og sanselighed ved, at vi i fællesskab sætter fokus på mønstre, historie og evt. barrierer.

Fakta om Cecilia

Sexolog Cecilia Holsbo