Psykoterapi i Nordsjælland hos Psykoterapeut Annette Waltersdorff

Kom videre i dit liv med psykoterapi

Ønsker du at gøre op med gamle vaner og mønstre og med usunde parforhold? Komme ud af magtspil eller slippe skyggerne fra din barndom? Ønsker du at genfinde dine indre værdier og komme tættere på de drømme, du har i dit liv? Med psykoterapi kan du komme et stort skridt nærmere det, du gerne vil opnå.

Opnå en bedre hverdag i balance, selv når det ser allersværest ud.

Er du i en livskrise, en fastlåst situation eller har en nedtur i livet? Mærker du bekymringer, tankemylder eller magtesløshed? Jeg vil møde dig med omsorg, respekt og forståelse. Med enkelte samtaler vil du kunne mærke en positiv forandring i dit liv.  

Er magten skæv i dit parforhold?

Er dit parforhold i krise? Oplever du ulighed, føler du dig manipuleret, eller at du ikke kan gøre noget rigtigt? Jeg forstår magtspil. Vi kigger på dynamikken i parforholdet, så du kan genskabe balancen i dit indre system. Med samtaler og individuel terapi kommer du til at lære dynamikkerne og ulighederne i dit parforhold. Du genfinder styrken til at passe på dig selv og modet til at være tro mod egne værdier.

Styrk dit selvværd og selvtillid

Føler du dig usikker eller utilstrækkelig? Frygter du at blive værdiløs? Måske har du brug for at få redefineret dig selv og skabe en ny retning i livet? Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at sætte kursen mod det, du ønsker. Vi retter opmærksomheden på din historie, hvor vi bygger videre på de erfaringer på godt og ondt, du har med dig. Du genopdager dine evner og tro på dig selv og turde stå ved dine grænser.

Træd ud af skyggerne fra fortiden.

Er du som barn vokset op med misbrug eller psykiske udfordringer i din nære familie? Er du præget af skyld? Prøver du tit at gøre det bedre for andre end for dig selv? Jeg har mange års erfaring med brug af NLP-metoder og hypnoterapi i psykoterapien. Her vil du opleve at blive fri af de begrænsninger, du oplever i dag, som hører til i fortiden. Du får en ny forståelse og får ro i at være den, du er.

Få hjælp til livets store og små kriser

En naturlig del af at være menneske er at opleve modgang og svære tider. Indimellem kan den psykiske belastning blive så svært at håndtere, at det kan føles uoverskueligt at komme videre. Følelser som modløshed og tristhed kan ubehandlet føre til stresstilstande og i værste tilfælde angst og depression. Ved at gå i terapi kan du komme styrket ud af kriser. Du vil finde nye måder at handle på og få en opmærksomhed på dine styrker.

Hypnoterapi og psykoterapi i Nordsjælland.

Som psykoterapeut tilbyder jeg individuel og professionel hjælp og støtte.

Som klient hos mig vil du få indsigt i hvilke følelser, tanker og adfærd, som er årsagen i den situation eller den tilstand, du befinder dig i. I individuelle forløb tager jeg udgangspunkt i din måde at se og være på i din verden. Jeg kigger på, hvilke overbevisninger og strategier, du har opbygget i dit liv, og hvilke værdier du har med dig. Med den viden kan vi sammen arbejde os hen imod den forandring, som du ønsker. Som psykoterapeut arbejder jeg med enkle og effektive metoder samt samtaleteknikker. Det kan ofte hurtigt hjælpe dig med at genfinde dine indre ressourcer.

En session hos mig kan bestå af både psykoterapi og hypnoterapi, som begge kan hjælpe dig af med dine problemer og skabe balance og livsglæde i din hverdag. Sessionerne kan foregå enten hos mig i Charlottenlund i Nordsjælland eller online via Zoom. 

Alle sessioner vil foregå i trygge rammer, hvor jeg altid tager 100% udgangspunkt i dig og dine ønsker for forandringer. På den måde kan vi skabe optimale rammer for din personlige udvikling. Er du i tvivl om, jeg også kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende 15 minutters indledende samtale.

Psykoterapi Nordsjælland
Annette Waltersdorff

Psykoterapi i Charlottenlund i Nordsjælland.

Forestil dig et liv uden det der går dig mest på.

Vidste du, at selv små udfordringer og problemer på sigt kan give dig stress, og at ubearbejdet stress i mange tilfælde kan blive til angst og depression? Med samtaler og terapi kan jeg hjælpe dig videre når:

Psykoterapeut Nordsjælland

Lad os samarbejde om dig og dit liv

Som psykoterapeut kan jeg tilbyde dig et fortroligt rum, hvor du kan lægge alle dine følelser og tanker frem til refleksion. Selv om du har en god familie og venner, som du kan tale med, er det ofte lettere at tale med en professionel, der er uddannet i at se, hvad der egentlig sker og ved, hvad der er bedst for lige netop dig

Drømmer du om et liv, hvor du kan få ro helt ind i dit indre jeg? Et liv i mere balance? En hverdag hvor du kan lære at tackle problemer som f.eks. et dårligt fungerende parforhold, stress, angst, lavt selvværd, livskriser og depression mv.? Så tag endelig fat i mig og husk, at vi kan starte med en gratis og uforpligtende indledende samtale.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig videre.

Psykoterapeut Nordsjælland

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Psykoterapi er for mennesker, der befinder sig i en uoverskuelig situation eller en svær periode, hvor de har brug for hjælp til at finde løsninger. Det er særligt værdifuldt ved livs- og akutte kriser i livet, ved stress symptomer, angst, ensomhed og tristhed. Det er også for mennesker, der ønsker selvudvikling eller ønsker at ændre noget i sit liv. 

En psykolog har en akademisk teoretisk uddannelse. Psykoterapeuten er mere praktisk orienteret, hvor samtaleteknikker, relationsdannelse og forandring foregår i tæt sammenspil mellem klient og terapeut. Der findes flere terapeutiske retninger, hvorfor det anbefales, at man sætter sig ind i den enkelte terapeuts speciale. 

Priserne kan variere fra terapeut til terapeut alt efter erfaring og viden. Hos Charlottenlund Psykoterapi koster en session på op til 60 minutters varighed koster 1000 kr. Du kan også vælge at købe et klippekort til 3 sessioner til 2700 kr. eller et klippekort til 5 sessioner til 4.300 kr. 

Alle mennesker gennemgår i perioder kriser. For nogle løser det sig selv med tiden. Andre kan blive så påvirket, at det er svært at finde løsninger på egen hånd. Terapeuten kan hjælpe langt de fleste. Det anbefales, at symptomer på svær depression, spiseforstyrrelser og skizofreni sideløbende behandles med psykiatrisk hjælp.

Klienter med svær depression, spiseforstyrrelser, anoreksi og skizotypiske symptomer anbefales at søge egen læge med henblik på psykiatrisk hjælp. Klienter med svære misbrugsproblemer anbefales at søge hjælp hos nærmeste misbrugscenter. 

Hypnoterapi er en samtaleteknik, hvor klienten føres i en indadvendt tilstand. I denne tilstand har terapeuten mulighed for, uden om det bevidste sind, at kommunikere med klientens underbevidsthed. Det er særlig nyttigt i situationer, hvor klienten er fastlåst i negative tankemønstre og ubehagelige følelser. 

Kognitiv terapi er en del af NLP Psykoterapien og benyttes både af psykologer og psykoterapeuter. Under samtalen er der opmærksomhed på klientens tankemønstre. Der er fokus på samspillet mellem klientens tanker, følelser, adfærd og krop. 

NLP (neuro lingvistisk programmering) er en psykologisk retning, som hører under psykoterapien. Den bygger på teorien om, at mennesker danner deres egen konstruktion af en given oplevelse, som får betydning for måden, vi handler, føler og tænker på. NLP råder over en række metoder, som er særligt effektive bl.a. til styrkelse af selvværd, selvtillid og håndtering af stress og angst. Du vil mærke forskel allerede efter første session.

Det foregår på den måde, at jeg sender dig et link til Zoom. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på linket til aftalte tid, og herefter vil sessionen starte. Det kan være en god ide at have høretelefoner på og sidde i et uforstyrret rum, så samtalen kan være fri.

Indimellem kan vi føle os så fastlåst, at vi kan have svært ved at overskue situationen og finde en vej ud af de problemer, vi står i. Psykoterapeuten hjælper klienten med at forstå problemstillingen og med samtaleteknikker og metoder skaber muligheden for forandringen hos klienten. Man vil blive bevidst om sine skyggesider, styrker og værdier. Psykoterapi hjælper til, at ubevidste tanker og overbevisninger kommer til bevidsthed, og at klienten får et sundt selvværd og sunde relationer.